Citroen water

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om je leven en je gezondheid te verbeteren, zoek dan niet verder.Je kunt jezelf heel makkelijk aanwennen om direct ’s morgens te beginnen met het drinken van citroenwater.

Walnoten uitgelegd

Walnoten zijn zo’n goede toevoeging bij heel veel recepten. Door een salade, een lekkere pastasaus of gewoon een handje walnoten. Walnoten zijn erg gezond. Wij leggen je de vele gezondheidsvoordelen van de walnoot in dit artikel uit.

10 Tips om gezonder te leven

Tijd voor een lijstje met gemakkelijke tips voor een gezonder leven. Het hoeft namelijk niet moeilijk te zijn om je leven met kleine aanpassingen gezonder, leuker en beter te maken! Hier komen 10 voorbeelden.

Plantaardig Dieet

Het volgen van een voedingspatroon gebaseerd op plantaardige voeding kan een van de belangrijkste dingen zijn om een goede gezondheid en hoge levenskwaliteit te behouden. Hier zijn 21 redenen om plantaardige voeding te eten.

Courgettini met walnoten pesto

Ik ben groot fan van courgettes. In de zomer eten we het rauw, maar rond deze tijd vinden we het warm lekkerder. Dan roerbakken we de courgette-spaghetti kort. Zoals bij deze courgettini met pesto en walnoten.

Warme peer met walnoten


Van dit recept, warme peer met walnoten, krijg je toch meteen trek? Door de toevoeging van walnoten en vijgen is het zeker ook nog gezond, al moet je ook hier natuurlijk niet teveel van eten.

Lekkere Bietensalade


Lekker, bietjes! Niet op de traditionele gekookte wijze, maar een eigenwijze stijl met wat geitenkaas en walnootjes ! mmmmmmm ...


Speltpannenkoek met walnoten

Ook eens trek in een heerlijke bijzondere pannenkoek. Probeer dan deze gezonde speltpannenkoek met walnoten en honing. Recept is voor 1 persoon als avondmaaltijd – maar kan ook gedeeld worden tijdens de lunch!

Bloemkoolstamppot zonder aardappelen


Deze bloemkool stamppot zonder aardappelen is perfect als je graag wilt afvallen. Een koolhydraatarm recept en de combinatie met zalm is verrassend!

Crunchy bloemkool

Crunchy bloemkool klinkt al erg lekker. En dat is hij ook zeker! Een bijzonder recept dat erg leuk en vooral lekker is om te maken. Bekijk ons recept voor Crunchy Bloemkool.

Paleo Bloemkool broodjes

Een paleorecept waarbij je broodjes maakt van bloemkool, amandelmeel en kokosmeel. Origineel, lekker en een gezonde keuze. Zie hier het recept voor bloemkoolbrood.

Bloemkool pizzabodem


Soms kan je écht zin hebben in een lekkere pizza op de luie zondagavond.Wat is er leuker dan je pizza geheel zelf te maken en nog gezond ook?